ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER

Fındık Püresi

ÜRÜN KODU:Fındık Püresi

 

TARİF
Kavrulmuş iç fındığın ezilip püre haline getirilmesi ile elde edilir. Koyu, orta ve açık olmak üzere üç çeşidi vardır.
 
BOY
20-80 μ
 
PAKETLEME
30/60/200/220 Kg gıdaya uygun Plastik variller, 20/55/200 Kg Metal Variller, 1000 Kg tanklar, 22000 Kg tankerlerde.
 
KULLANIM ALANI
Pastacılıkta, çikolata bisküvi, dondurma ve gofretlerde (waffle) kullanılır.
 
FONKSİYONU
Tat ve aroma katarken, protein ve gıda zenginliğini artırır. Çikolatanın ağızda erimesine yardımcı olur. Karbonhidratların yerini almaktadır.